AKTUELNO

Doktorka Nada Macura, portparol Hitne pomoći, rekla je za emisiju „011“ Televizije Pink da se raduje metrou i svim stvarima koje se tiču Beograda.

- Prosto je uživanje živeti danas, naravno sutra i u budućnosti u Beogradu, sa obzirom na to da je toliko stvari pokrenuto. Toliko je lepote za turiste i za građane Beograda – izjavila je Macura.

Ona je dodala da je oduševljava izlazak na reke.

- Savska promenada, Beograd na vodi, to je ono što oplemenjuje. Mislim da je još knez Miloš pričao o tome. Entuzijazmom i velikom upornošću, radom, predsednik Vučić je zaista pokrenuo mnoge stvari. Ja moram da kažem da takvu energiju koju on ima treba slediti – istakla je Macura.

Kako kaže, Vučić koji toliko putuje i koji se razume u sve stvari pokrenuo je ne samo ovo, već i mnoge druge stvari.

- Što se ostalog tiče, ja mogu da kažem da Beograd poprima prave karakteristike jednog evropskog modernog grada – kaže Macura.

Kako dodaje treba čuvati najmlađe i najstarije, a ovi u srednjim godinama će se čuvati sami.

Macura kaže da u Beogradu voli najviše Adu, reke i parkove. Komentarišući Senior kartice, rekla je da ona mnogo pomaže starijim sugrađanima.

Foto: Printscreen

- Na sastancima vidim kolika je potražnja za Senior karticama i koliko mogućnosti ona pruža. Veliki je spisak prodavnica koje daju popuste. Moram da se osvrnem na opštinu Savski venac i da pohvalim Irenu Vujović – istakla je Macura.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura je dodala da i kao lekar mora da pohvali rad Irene Vujović jer se na Savskom vencu nalazi mnogo medicinskih ustanova koje su potrebne ne samo Beogradu već i celoj Srbiji.

- Ona je stalno među narodom i pita koji su problemi i u hodu ih rešava. Svaka joj čast – naglašava Macura.

Na to kako se nosi sa tim da je popularna rekla je da o tome ne razmišlja.

- Ne prenose svi tačno ono što sam rekla i imala sam velike neprijatnosti ovih dana zbog toga. Ako budem u blatu ja se izdignem vrlo brzo. Neće im to uspeti. Neka svi oni koji imaju pravo glasa glasaju za najbolje, a to je onaj spisak koji je izašao ovih dana sa svim onim vrednim i kvalitetnim ljudima koji će sigutno voditi Beograd onako kako treba – rekla je Macura.

#Beograd

#Emisija 011

#Nada Macura

'